A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Головна

Дата: від до Скинути

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА провела моніторинг оголошених та проведених тендерних закупівель

Робочою групою «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА було проведено аналіз 3 тендерних закупівель на майданчиках «Prozorro», «Dzo», «Zakupivli.pro».

12:26 14.03.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Нова онлайн-послуга в Дії для членів сімей публічних службовців спрощує декларування НАЗК

Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних для заповнення декларацій у декілька кліків у застосунку Дія. Для цього потрібно у Дії підтвердити належність до члена сім’ї декларанта і передачу декларанту даних про себе. А Національне агентство запобігання корупції (НАЗК) збере всю необхідну інформацію і передасть декларанту.

12:23 14.03.2024

Кажуть, обличчя, як і очі — дзеркало душі. Проте чи вірно це? Особливо коли йдеться про людину, яка отримала травму.

Перебуваючи в громадських місцях, ми можемо зустрічати людей з травмами обличчя або ж ампутаціями кінцівок. І відчуття страху, сорому, а потім провини та жалю, які іноді виникають всередині нас при цьому, є природними. Аби не фокусуватися на травмі, ми можемо відводити очі чи взагалі уникати контакту. Та це ображає людину, адже така реакція змушує її відчувати себе іншою, ба навіть негідною уваги та спілкування. Це ранить і геть не сприяє адаптації в суспільстві після отримання травми.

11:27 12.03.2024

Вимоги безпечної експлуатації димових і вентиляційних каналів житлових та громадських будівель

Звертаємо увагу користувачів природного газу, що незважаючи на закінчення опалювального сезону, дбати про безпечний стан димових та вентиляційних каналів у житлових та громадських будинках, де використовується природний газ залишається актуальним.

11:25 12.03.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Бердичівської РВА провела аналіз закупівель по 10 територіальним громадам

На щотижневому засіданні члени робочої групи Бердичівської РВА розглянули закупівлі по 10 територіальним громадам, зокрема щодо фармацевтичної продукції та продуктів харчування.

16:40 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора