A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Головна

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

Повідомляємо про намір здати в оренду гідроспоруду в межах села Роставиця (вул. Березина, 2а, ставок Маримон). Бажаючих просимо звертатися з заявами до 28 лютого 2020 року у Вчорайшенську сільську раду за адресою: с. Вчорайше, вул. Мала Бердичівська, 3.

18:16 18.02.2020

Про продовження строку опублікування рішень дванадцятої сесії сьомого скликання

Про продовження строку опублікування рішень дванадцятої сесії сьомого скликання

Повідомляємо, що в зв’язку з великою кількістю рішень, керуючись положеннями ЗУ «Про доступ до публічної інформації», продовжуємо строк для опрацювання матеріалів, виготовлення та оприлюднення рішень дванадцятої сесії сьомого скликання Вчорайшенської сільської ради, що відбулася 27-29 листопада 2019 року, до двадцяти робочих днів.

10:36 05.12.2019

День села в Малій Чернявці

День села в Малій Чернявці

12 листопада Мала Чернявка відсвяткувала День села! Художній аматорський колектив подарував гостям свята чудові хвилини відпочинку.

16:07 13.11.2019

Cвяткування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Cвяткування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

       У суботу, 9 листопада, в будинку культури села Роставиця, відбулися урочистості і святковий концерт з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.        Зі святом культурну спільноту привітали голова Вчорайшенської сільської ради О.М.Черешнюк, староста О.М.Павлюк.        З нагоди професійного свята для працівників закладів культури звучали найтепліші слова, адже їхня професія особлива.Вона покликана дарувати радість душі, наповнювати її високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне, любити свій рідний край, пісню і танець рідного народу.        Завдяки роботі, натхненню,таланту працівників культури, життя кожної людини стає багатшим.        Свято подарувало присутнім у залі незабутні враження, душевну злагоду, натхнення в роботі.         Від усіх присутніх О.М.Черешнюк та О.М.Павлюк подякували за чудовий виступ, популяризацію української народної пісні, музичного мистецтва, вагомий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури на території Вчорайшенської сільської ради художні колективи: ,,Вишиванки" (с.Роставиця), ,,Вечір" (с.Вчорайше) та наймолодшого учасника концертної програми Єгора Столітнього.         Свято підготувала спеціаліст з питань культури,молоді та спорту Вчорайшенської сільської ради Наталія Миколаївна Миколюк.

15:53 13.11.2019

Проводи зими в Новій Чорнорудці

Проводи зими в Новій Чорнорудці

9 березня ми весело проводжали зиму та зустрічали весну. В селі Нова Чорнорудка, села Вчорайшенської об’єднаної територіальної громади об’єднались для веселого свята: «Ой Млинці, які ж ви смачні 2019».

16:23 11.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора