Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Відбувся звіт дільничного офіцера поліції

Дата: 26.07.2024 15:50
Кількість переглядів: 381

Протягом останнього тижня відбувся звіт дільничного офіцера поліції  сектору превенції  Відділу поліцейської діяльності  №2 , Бердичівського районного відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Житомирській області  Кравчука Руслана Івановича, щодо результатів діяльності I півріччя 2024 року.

        Відповідно дільничним офіцером поліції по території  Ружинської територіальної громади розглянуто близько 155 звернень громадян.

        На території Вчорайшенської ТГ  дільничним офіцером поліції було  виявлено та розкрито 8 кримінальних правопорушень, по яких встановлено причетних до злочину  та в подальшому  вказані кримінальні провадження скеровані до суду для розгляду.

         На території  Ружинщини виявлено дільничним та припинено близько 100  адміністративних правопорушень, більшість яких було зафіксовано за появу в громадських місцях в п’яному вигляді , за  розпиття спиртних напоїв у громадських місцях, дрібне хуліганство, вчинення домашнього насильства.

        Кожного дня  діяльність Кравчука Руслана Івановича націлена на підвищення якості обслуговування населення, зміцнення довіри людей до Національної поліції. Здійснюється роз’яснювальна робота серед населення громади щодо особистого захисту, їх майна від протиправних посягань, ознайомлення населення та отримання інформації про осіб, що займаються самогоноварінням, зберіганням та розповсюдженням наркотичної сировини.

      Поліцейський відділу превентивної діяльності  здійснює всі необхідні заходи для посилення безпеки мешканців Вчорайшенської ТГ. З метою недопущення ускладнення криміногенної ситуації та порушень публічного (громадського) порядку на території обслуговування проводиться постійний моніторинг стану оперативної обстановки і вживаються невідкладні заходи реагування на  її зміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора