A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

На Бердичівщині триває ІІІ районний етап Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч"

Дата: 11.04.2024 11:07
Кількість переглядів: 42

У середу, 10 квітня, на базі Бердичівського фахового педагогічного коледжу відбуваються змагання з волейболу серед дівчат. Шість команд закладів загальної освіти Бердичівського району, які перемогли у громадах під час попереднього, територіального етапу, змагаються між собою за право представляти наш район на обласному рівні.

Привітати гравців та побажати їм перемоги прийшли представники влади міста та району. Це заступник начальника Бердичівської районної військової адміністраціі Катерина Вислоцька, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда, начальник відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради Марина Гордон та головний спонсор змагань - голова місцевої Громадської організації "Гурт розумних і міцних" Ігор Бакановський.

Катерина Вислоцька від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк висловила щиру вдячність школярам за активну участь у змаганнях. Вона підкреслила важливість розвивати спорт у ці важкі часи, які ми зараз переживаємо.

Відзначивши, що, на першому місці, безумовно, здоров'я та безпека дітей. Тому присутні усі разом подякували нашим військовим, які захищають небо над Україною та стримають агресора на полі бою.

"Такі заходи не лише сприяють фізичному та емоційному розвитку наших дітей, але й дають гарну можливість відволіктися від повсякденних турбот та допомагають подбати про їх ментальне здоров'я під час війни" - зазначила Катерина Вислоцька.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора