A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Урочисте відкриття районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч" відбулося цієї п'ятниці у Бердичівському районі на базі Бердичівського педагогічного коледжу.

Дата: 08.04.2024 09:26
Кількість переглядів: 66

Це стало по-справжньому захоплюючою подією для учасників та гостей змагань. Перші поєдинки з волейболу серед чоловіків відзначилися запальним драйвом вболівальників, безкомпромісною боротьбою команд за перемогу та видовищністю.

Захоплюючий спортивний захід розпочався з вітального слова від начальника Бердичівської районної військової адміністрації, Людмили Димидюк, яка висловила підтримку та побажала успіху усім учасникам змагань.

"Перемога ніколи не буває легкою. Це завжди напружена боротьба та злагоджена командна робота, коли від кожного гравця залежить кінцевий результат. Користуючись нагодою, давайте всі разом подякуємо нашим захисникам, адже саме завдячуючи їх зусиллям ми сьогодні можемо зібратися разом щоб проводити шкільні змагання. У багатьох з вас сьогодні на фронті батьки чи рідні. Будьте гідними їх героїчного подвигу, мужності та відваги" - зазначила Людмила Димидюк.

Розділити приємну подію з жителями Бердичівського району також прибули почесні гості, серед яких: директор департаменту масового спорту та здоров'я нації мінмолодьспорт Сергій Тимофєєв; начальник управління – начальник відділу фізичної культури та спорту управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації Сергій Козловець; секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда; заступник Бердичівського міського голови Олена Петрівська; головна амбасадорка змагань - відома спортсменка Юлія Олішевська та голова Громадської організації "Гурт розумних і міцних" Ігор Бакановський, який надав фінансову підтримку для придбання сувенірної продукції для нагородження.

За результатами змагань почесне перше місце зайняла команда з Райгородоцької територіальної громади, друге і третє місце відповідно розділили між собою команди з Андрушівської та Бердичівської міської громади.

Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч відкрили нові можливості для молоді проявити себе у спорті та прославити свій навчальний заклад та свою громаду. Районний етап "Пліч-о-пліч" обіцяє стати захоплюючим дійством, де талановитість, наполегливість та спортивний дух зустрінуться з відвертою боротьбою та чесним змаганням.

#плічопліч

#шкільніліги

#житомирщина

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора