Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Указом Президента України від 29.01.2024 № 33/2024 «Про присвоєння почесного звання "Мати-героїння", жителька Вчорайшенської територіальної громади с. Крилівки отримала новий почесний статус.

Дата: 22.02.2024 09:30
Кількість переглядів: 163

Фото без описуФото без описуФото без опису

ВІТАЄМО

Руденко Оксану Петрівну! 

Почесне звання України  «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Відповідно до Закону України «Про державні нагороди» почесне звання України є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною.

Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей.

Шановна Оксана Петрівна!  Вітаємо Вас з приємною подією та щиро бажаємо Вам та Вашим дітям побільше хороших, світлих днів, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, родинного тепла, радості і поваги! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи ту любов і тепло, з якими Ви їх зростили та виховали! -Низький уклін Вам і пошана наша Мати-героїня за недоспані ночі, за Ваш нелегкий труд, за материнську самовідданість, за зразкове виховання справжніх громадян нашої Держави!

Вітаємо#Вчорайшенськагромада#УказПрезедента#МатиГероїння


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора