Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

#плічопліч Триває процес реєстрації команд Бердичівського району на участь у всеукраїнських шкільних лігах «Пліч-о-пліч».

Дата: 19.01.2024 12:22
Кількість переглядів: 73

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Участь у змаганнях надасть дітям чудову можливість не тільки проявити свої спортивні таланти, але й відчути себе частиною великої та дружної спільноти, що ділиться спільними цінностями та прагненнями. Грандіозний спортивний захід проходить за активної підтримки представників влади, його основною метою є популяризація спорту серед учнівської молоді та підтримка у закладах загальної середньої освіти системи фізичного виховання.

У четвер, 19 січня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк разом з відомою спортсменкою Юлією Олішевською, яка є амбасадоркою проєкту «Пліч-о-пліч» відвідали тренування шкільних команд Ліцею №15 міста Бердичева. Під час візиту вони могли спостерігати за підготовкою школярів до змагань та надихнути їх на перемогу.

«Спорт – це не тільки здоров’я. Гра у команді об’єднує, вчить дружити та співпрацювати заради досягнення спільної мети. У командних іграх спорту немає місця егоїзму, адже результат залежить від кожного гравця. Хочу вірити, що саме школярі Бердичівського району успішно пройдуть усі випробування та стануть переможцями всеукраїнської шкільної ліги. А здобутий досвід неодмінно допоможе вам у майбутніх спортивних досягненнях» - наголосила, звертаючись до дітей, Людмила Димидюк.

На тренуванні також були присутні заступник начальника управління освіти і науки Бердичівської міської ради Світлана Басюк, директорка навчального закладу Ванда Івасюк та інші запрошені гості.

«Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч» - це чудова можливість показати себе, підтримати свою школу та свою команду, навчитися перемагати. Недарма візитівкою даної спортивної ініціативи є гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», адже тільки працюючи у команді, будучи згуртованими та об’єднаними навколо спільної мети, ми зможемо здолати ворога» - зазначила своєю чергою Юлія Олішевська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора