Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

#плічопліч: Бердичівський район активно долучається до змагань всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч. Разом переможемо»

Дата: 19.01.2024 12:20
Кількість переглядів: 68

Про це повідомили начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та та амбасадорка змагань – чемпіонка Європи з легкої атлетики Юлія Олішевська під час тренування шкільних команд Ліцея №15 міста Бердичева.

Започаткований спортивний рух має на меті об’єднати усі українські шкільні команди, які щороку змагатимуться між собою у п’яти різних видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черлідинг та спортивне орієнтування .

Спочатку змагання будуть відбуватись на рівні шкіл і територіальних громад. Після чого переможці вийдуть на районний, а потім і на обласний та всеукраїнський етапи.

За попередніми підрахунками, участь в проєкті зможуть взяти понад 8 000 шкіл з усієї України, а це майже 300 тисяч учнів.

«Спортивні змагання та шкільні олімпіади – от чого, я впевнена, не вистачало вам для повноцінного розвитку. Але завдячуючи Збройним силам України та нашій потужній протиповітряній обороні, ми намагаємося повернути вас до активного життя та участі у спортивних змаганнях. Запрошуємо усі школи Бердичівського району долучитися до Всеукраїнської шкільної ліги. Тренуйтеся, змагайтеся та Перемагайте, за вами спостерігає вся Україна!» - наголосила Людмила Димидюк.

Детальніше у ВІДЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора