Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

#ПрозорістьТаПіздвітність Людмила Димидюк перевірила будівництво укриття при одному з начальних закладів Бердичівської громади

Дата: 17.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 47

Розпорядженням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк створено робочу групу «Прозорість і доступність», яка має контролювати раціональне використання коштів територіальними громадами Бердичівського району. Вона вже приступила до роботи та розпочала аналіз витрат, які здійснюються міськими, сільськими і селищними радами з метою недопущення проявів корупції.

Окрім того Людмила Димидюк особисто перевіряє роботи на об’єктах, будівництво яких здійснюється за рахунок коштів державного бюджету. Зокрема вона побувала на території Гімназії №8 міста Бердичева, де за рахунок співфінансування місцевого та державного бюджетів побудовано нове сучасне укриття вартість майже вісім мільйонів гривень. Це вже третій візит на об’єкт, який здійснює начальник Бердичівської районної військової адміністрації.

Остаточно завершити усі внутрішні роботи планувалося до закінчення зимових канікул, однак наразі облаштування укриття ще триває. Наразі йде встановлення сучасної вентиляційної системи, укриття має простору залу, два виходи, два санвузли, кабінет медсестри, місце для зберігання питної води та продуктів, електрощитову. Під’єднані відповідні комунікації та однак роботи про облаштуванню туалетів ще попереду. За рахунок просторої площі укриття у майбутньому планується використовувати як спортивну залу. .

Оглянувши об’єкт, Людмила Димидюк наголосила на його важливості для усього Бердичівського району. Адже нове сучасне укриття дасть можливість не просто відновити навчальний процес у школі, а й забезпечити безпеку учнів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора