Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

#ПрозорістьТаПіздвітність При Бердичівській районній військовій адміністрації створено робочу групу «Прозорість і підзвітність»

Дата: 16.01.2024 14:39
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

На території Житомирської області стартувала антикорупційна кампанія «Прозорість та підзвітність». На виконання протокольного доручення Уряду України від 29.09.2023, при обласних та військових адміністраціях створені спеціальні робочі групи у складі представників державних органів, визначених Кабінетом міністрів України, на які покладено контроль за належним використання коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

10 жовтня 2023 року начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав Розпорядження про утворення в області робочої групи з питань протидії корупції під назвою «Прозорість та підзвітність», головним завданням якої є саме протидія корупції на території регіону. Очолив робочу групу заступник голови Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько. До її складу увійшли заступники керівників Житомирської обласної прокуратури, Управління Служби безпеки України в Житомирській області, Головного управління Національної поліції в Житомирській області та заступники районних військових адміністрацій.

Відповідні робочі групи створено і кожному районі Житомирської області. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк 12 січня 2024 року особисто підписала Розпорядження про створення робочої групи «Прозорість і доступність» у Бердичівському районі.

Нещодавно відбулося перше засідання робочої групи «Прозорість та Підзвітність, яка контролюватиме використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану з метою виявлення фактів нецільового використання коштів. Про це було вирішено на засіданні робочої групи. Було вирішено розпочати прийом повідомлень від небайдужих громадян про факти нецільового використання бюджетних коштів.

Відповідну інформацію можна надсилати на електронну адресу: prozorist@berrda.zht.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора