Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

З метою запобігання виникнення пожеж у місцях збирання та зберігання нового врожаю фахівці ДСНС провели профілактичний рейд на території Вчорайшенської територіальної громади Бердичівського району.

Дата: 10.08.2023 09:51
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інспектори Бердичівського райуправління ДСНС відвідали поля та склади, що належать місцевому сільськогосподарському підприємству. Під час перебування у місцях збирання врожаю, рятувальники оглянули зернозбиральну техніку на відповідність вимогам пожежної безпеки. 

Також фахівці ДСНС розповіли алгоритм дій у разі виникнення загоряння у період жнив. Особливу увагу звернули на засоби первинного пожежогасіння, продемонструвавши працівникам сільськогосподарського підприємства як користуватися вогнегасниками та іншими засобами для ліквідації займання на початковій стадії. Оглянули інспектори ДСНС і стан зернотоків, а також наявність там пожежних щитів і вогнегасників. Аграріям вручили тематичні листівки і пам’ятки застережливого характеру.

Поки триває активний період жнив рятувальники закликають аграріїв та відповідальних громадян не нехтувати правилами пожежної безпеки! Зокрема, не спалюйте стерню, післяжнивні залишки та не розводьте багаття на полях. Не полюйте поблизу ланів. Підтримуйте зернозбиральну техніку у справному стані. У разі виникнення пожежі негайно повідомляйте за номером 101.  

 

                                     Бердичівське РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора