Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Інформація про результати роботи підрозділів поліції Бердичівщини з 12 по 18 червня

Дата: 20.06.2023 09:52
Кількість переглядів: 88

Фото без описуФото без описуФото без опису

Упродовж минулого тижня до підрозділів Бердичівського районного відділу поліції (відділ поліцейської діяльності № 1 м. Андрушівка та відділ поліцейської діяльності № 2 смт Ружин) надійшло 482 повідомлення про події, 27 із них - кримінального характеру. У 14 випадках поліцейські вже встановили причетних осіб. Серед розкритих злочинів, розбій, крадіжки, хабар, нелегальне поводження з наркотичними засобами та інші.

 

Протягом тижня правоохоронці викрили семеро жителів Бердичівщини у причетності до крадіжок. За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження (ст. 185 ККУ).

 

Також поліцейські задокументували 2 факти незаконного зберігання наркотичних засобів (ст. 309 ККУ).

 

Крім того, патрульні відділу поліцейської діяльності № 2 Бердичівського райвідділу виявили у 50-річного керманича підроблене водійське посвідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження (ст. 358 ККУ).

 

Упродовж минулого тижня поліцейські склали 235 адміністративних матеріали, з яких 20 – відносно нетверезих водіїв. Зафіксували 2 дорожньо-транспортні пригодиз потерпілими та у 5 випадках склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів….. чи іншого майна) КУпАП.

 

Нині правоохоронці продовжують свою роботу із забезпечення правопорядку на вулицях міст і селищ району.

 

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора