A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

У Гвардію наступу відбираються найкращі серед наймотивованіших

Дата: 25.04.2023 13:52
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

На сьогодні до штурмових бригад “Гвардії наступу” вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до бригад.

На зараз основний штат бригад укомплектований. Але ми формуємо резерв. Це не менш важливо. У нас ще є багато заявок, які перебувають на стадії опрацювання. Ми продовжуємо відбирати людей.

Штрихи до портрету добровольця: переважно чоловіки - 98%, середній вік – 37 років. Раніше проходили службу в силах оборони та правопорядку 27%. Всі відібрані добровольці відповідають досить жорстким вимогам до стану здоров’я. Більшість добровольців мають родини (одружених – 54%, неодружених – 46%). За місцем проживання розділилися майже порівну (сільська місцевість – 51%, з міст – 49%).

Найголовніша спільна риса: міцна мотивація звільнити Україну від російських загарбників – вони дійсно хочуть бути дотичними до нашої перемоги. За словами інструкторів, більшість добровольців, які вже пройшли частину підготовки, швидко зросли до рівня досвідчених бійців, які готові до бою.

Подати анкету добровольцям, як і раніше, можна двома шляхами: через офіційний сайт https://storm.mvs.gov.ua/ або ж у центрі надання адміністративних послуг.

Жителі Житомирщини також можуть подати заявку в ЦНАПах області:

м. Житомир, площа Польова, 8;

м. Бердичів, вул. Центральна, 1;

м. Коростень, вул. Шевченка, 5;

м. Звягель, вул. Шевченка, 20;

м.Баранівка, вулиця Соборна, 12.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора