A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Вчорайшенської громади

Дата: 27.01.2023 09:36
Кількість переглядів: 223

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Вчорайшенської громади

 

Оголошення

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Вчорайшенської сільської ради від 24 лютого 2022 року № 30 «Про пільгове медичне забезпечення Постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС громадян – мешканців сіл  Вчорайшенської сільської ради» Відділ соціального захисту і охорони здоров’я населення Вчорайшенської сільської  ради оголошує конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Вчорайшенської громади.

 

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі:

- наявність у надавачів послуг відповідної ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення;

- граничні постачальницько-збутові надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів) мають становити не вище ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торговельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни;

- наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

- наявність аптечних закладів та стоматологічних установ претендентів для участі у конкурсі.

 

Конкурсна пропозиція повинна містити:

  • заяву на участь у конкурсі, завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  • копія відповідної ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення;
  • відомості про умови зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;
  • відомості про аптечні заклади та стоматологічні установи;
  • відомості про кваліфікацію персоналу;
  • відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на  лікарські засоби та вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних  лікарських засобів).
  • цінову пропозицію на послуги зубопротезування для забезпечення пільгових категорій громадян з урахуванням вимог  чинного законодавства.

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів. Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою. 

 

Умови подання конкурсних пропозицій

Документи, необхідні для участі в конкурсі, надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

 

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: вул. Бердичівська, 2, с. Вчорайше, Бердичівського району, Житомирської області, приміщення Вчорайшенської сільської ради, до 24.02.2023 року включно.

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Вчорайшенської громади, відбудеться 03 березня 2023 року о 15.00 годині за адресою: вул. Бердичівська, 2, с. Вчорайше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора