A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

АТ "Житомиргаз" інформує

Дата: 09.12.2022 10:55
Кількість переглядів: 136

           Оператор газорозподільчих мереж АТ "Житомиргаз" продовжує забезпечувати громади життєво важливим енергоресурсом. Окрім того, компанія долучилася до всеукраїнського проекту - "Дерево життя", який спрямований на ощадне використання усіх ресурсів, необхідних для друку паперових квитанцій. За відмову від паперових квитанцій та перехід на електронні - компанія восени висадила сад для вихованців Денишівської спецшколи, у планах продовжувати ініціативу в наступному році.

            Однак, наразі, у час енергетичного геноциду з боку агресора, особливо важливим є відповідальне та ощадливе споживання електроенергії. Тому, звертаюся до Вас із проханням відмовитися від паперової квитанції можна у "Особистому кабінеті", натиснувши три лінії у верхньому правому куті, обрати категорію "Розрахунки", далі в нижньому правому кутку поставити галочку навпроти опції "Відмовитися від паперового рахунку".

             Таким  чином, ви матимите можливість використовувати електронну платіжку, яка доступна в "Особистому кабінеті", чат-ботах "104ua" Вайбері та Телеграмі, а також в додатках "104 ua".

АТ "Житомиргаз"

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора