A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

За інформацією інтернет видання ДСНС України. Будьте обережні!

Дата: 30.12.2021 13:43
Кількість переглядів: 678

Будьте обережні!

Вже маємо попередні дані щодо розслідування трагедії в Івано-Франківський лікарні…  На жаль, попри те, що обставини таких резонансних пожеж відрізняються – причина майже завжди одна: грубе порушення правил пожежної безпеки. 28 грудня у Косівській лікарні саме дії людини – її необізнаність щодо елементарних законів фізики та нехтування правилами безпеки призвели до непоправних втрат.

Так, в реанімації працювали одночасно 5 кисневих концентраторів, що створило умови для перенасиченості повітря киснем. За попередніми даними, від контакту відкритого вогню з перенасиченим  киснем  повітрям, в реанімаційній палаті миттєво  зайнялося медичне обладнання, тканина та інші предмети… У таких умовах швидкого поширення пожежі було не уникнути.

За таку страшну помилку і людям, і державі довелося заплатити дуже високу ціну – загинуло троє людей. Наразі лікарі борються за життя тих, хто отримав травми, а ДСНС проведе невідкладні перевірки лікарень на стан пожежної безпеки.

Проте ми вже зараз закликаємо керівників медичних установ суворо заборонити використання відкритого вогню в реанімаційних відділеннях та поблизу кисневого обладнання.

 

За інформацією інтернет видання ДСНС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора