A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

20 липня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Дата: 21.07.2021 11:57
Кількість переглядів: 492

 

До участі у конкурсі на посаду директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів допущено 1 (одного) кандидата

 – Більську Олену Миколаївну.

Спеціаліст І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення ознайомила членів конкурсної комісії з вимогами Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Вчорайшенської сільської ради Ружинського району Житомирської області, затвердженого розпорядженням сільського голови № 60 від 29.04.2021 року. 
Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», п. 10 Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Вчорайшенської сільської ради Ружинського району Житомирської області, затвердженого розпорядженням сільського голови № 60 від 29.04.2021 року, 03 серпня 2021 року о 10-00 год. буде проведено ознайомлення кандидата із закладом, трудовим колективом та представниками громадського самоврядування закладу.

 

ПРОТОКОЛ № 15

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради

 

приміщення Вчорайшенської сільської ради

 

від 20 липня 2021 року                                                                     11-00

 

ПРИСУТНІ:

  1. Зіневич Тетяна Василівна, т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту, голова комісії;
  2. Бойко Наталія Василівна, спеціаліст І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, секретар комісії.

Члени комісії:

  1. Ковальчук Олена Володимирівна, начальник відділу організаційного та правового забезпечення;
  2. Барвінський Кирило Сергійович, вчитель Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  3. Замула Наталія Борисівна, бібліотекар Вчорайшенської ЗОШ І –ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  4. Маленівська Олена Володимирівна, вчитель початкових класів Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів  (дорадчий голос).

 

ВІДСУТНІ:

  1. Полторацька Таїсія Михайлівна, спеціаліст з методичної роботи відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту (лікарняний);
  2. Нехца Любов Володимирівна, працівниця Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Всього: 6 осіб

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Розгляд документів, поданих особами, які претендують для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади директора школи Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

ІІ. Ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у конкурсі.

ІІІ. Визначення дати проведення наступного засідання.

 

СЛУХАЛИ:

Голову конкурсної комісії Зіневич Т.В., яка проінформувала, що відповідно до Закону України «Про освіту», ст. ст. 38, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», розпорядження сільського голови від 16 червня 2021 року № 72 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Чорнорудської  загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради» було оголошено конкурс та розміщено на офіційному сайті Вчорайшенської сільської ради за електронною адресою: vchorayshenska-gromada.gov.ua, на сайті Відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту Вчорайшенської сільської ради, на сайті Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів та опубліковано у  найближчому номері  районної газети «Ружинська земля» та щодо розгляду документів, поданих особами, які претендують для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради та ухвалення рішення про допуск або відмову у їх допуску до конкурсу (розгляд 1 претендента). Документи, що подавалися особою, яка претендує для участі у конкурсі, відповідно до оприлюдненого Комісією оголошення, прийняті в установленому порядку спеціалістом І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, ксерокопії документів завірені, сформовані та готові для представлення Комісії.

Виступили: Барвінський К.С., Замула Н.Б., Маленівська О.В. щодо вимог до кандидата в частині мотиваційного листа та резюме.

Слухали: Бойко Н.В. інформацію щодо справи кандидата на посаду Більської Олени Миколаївни, 30.10.1971 року народження, освіта вища, закінчила Житомирський державний педагогічний інститут імені Івана Франка 30.06.1996 року і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури середньої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів. Загальний стаж роботи  понад 30 років, Стаж роботи вчителя за спеціальністю понад  26 років. Трудову діяльність розпочала у 1990 році на посаді піонервожатої Чорнорудської неповної середньої школи, з 1994 року була призначена  на посаду вчителя української мови та літератури Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, де і працює на даний час.  Питання до переліку поданих документів відповідного кандидата не було.

Голосували: «за» - 5 (Зіневич Т.В., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Барвінський К.С., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

Вирішили: допустити кандидата (Більську О.М.) до участі у Конкурсі.

Слухали: Зіневич Т.В., яка запропонувала провести наступне засідання конкурсної Комісії 05 серпня 2021 року о 14-00 годині для складання іспиту кандидата та представлення перспективного плану школи.

Виступили: Барвінський К.С., який запропонував провести засідання конкурсної Комісії у Чорнорудській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи.

Зіневич Т.В., яка повідомила, що забезпечить відеофіксацію, яка буде висвітлена на сайті засновника.

Вирішили: провести наступне засідання конкурсної Комісії 05 серпня 2021 року о 14-00 годині у Чорнорудській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи та відеофіксацією.

Голосували: «за» - 5 (Зіневич Т.В., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Барвінський К.С., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

 

Голова комісії:

 

(підпис існує)

Зіневич Т.В.

Секретар комісії:

 

(підпис існує)

Бойко Н.В.

Члени комісії:

 

(підпис існує)

Ковальчук О.В.

 

(підпис існує)

Барвінський К.С.

 

 

(підпис існує)

Замула Н.Б.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора