A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Протокол № 11

Дата: 16.06.2021 15:51
Кількість переглядів: 431

ПРОТОКОЛ № 11

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради

 

від 02 червня 2021 року                                                                     11-00

 

ПРИСУТНІ:

  1. Осадчий Олександр Сергійович, начальник відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту, голова комісії;
  2. Бойко Наталія Василівна, спеціаліст І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, секретар комісії.

Члени комісії:

  1. Ковальчук Олена Володимирівна, начальник відділу організаційного та правового забезпечення;
  2. Дзюбко Олена Вікторівна, спеціаліст з питань освіти відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту;
  3. Нехца Любов Володимирівна, працівниця Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  4. Замула Наталія Борисівна, бібліотекар Вчорайшенської ЗОШ І –ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  5. Радкевич Тетяна Леонідівна, вчитель англійської мови Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів (дорадчий голос);
  6. Маленівська Олена Володимирівна, вчитель початкових класів Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів  (дорадчий голос).

Всього: 8 осіб

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Розгляд документів, поданих особами, які претендують для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади директора школи Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

ІІ. Ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у конкурсі.

ІІІ. Визначення дати проведення наступного засідання.

 

СЛУХАЛИ:

Голову конкурсної комісії Осадчого О.С, який проінформував, що відповідно до Закону України «Про освіту», ст. ст. 38, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», розпорядження сільського голови від 29 квітня 2021 року № 59 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітніх шкіл Вчорайшенської сільської ради» було оголошено конкурс та розміщено на офіційному сайті Вчорайшенської сільської ради за електронною адресою: vchorayshenska-gromada.gov.ua та опубліковано у  найближчому номері  районної газети «Ружинська земля» та щодо розгляду документів, поданих особами, які претендують для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради та ухвалення рішення про допуск або відмову у їх допуску до конкурсу (розгляд 2 претендентів згідно алфавітного списку поіменно). Документи, що подавалися особами, які претендують для участі у конкурсі, відповідно до оприлюдненого Комісією оголошення, прийняті в установленому порядку спеціалістом І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, ксерокопії документів завірені, сформовані та готові для представлення Комісії.

Виступили: Нехца Л.В., Замула Н.Б., Маленівська О.В. щодо вимог до кандидатів в частині мотиваційних листів та автобіографій.

Слухали: Бойко Н.В. інформацію щодо справи кандидата на посаду Барвінського Кирила Сергійовича, 03.01.1989 року народження, освіта вища, закінчив Житомирський державний університет імені Івана Франка 30.06.2011 року і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти, Біологія» та здобув кваліфікацію вчителя біології, валеології та основ екології. Загальний стаж роботи  понад 12 років. Стаж роботи вчителя за спеціальністю понад 9 років. Трудову діяльність розпочав у 2008 році з посади лаборанта Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, з 2009 року був переведений  на посаду вчителя інформатики цієї ж школи, з 2011 року призначений на посаду вчителя біології, валеології та екології Чорнорудської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, де і працює на даний час.  Питання до переліку поданих документів відповідного кандидата не було.

Голосували: «за» - 6 (Осадчий О.С., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Дзюбко О.В., Нехца Л.В., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

Вирішили: допустити кандидата (Барвінського К.С.) до участі у Конкурсі.

Слухали: Бойко Н.В. інформацію щодо справи кандидата на посаду Богатирьової Алли Олександрівни, 27.03.1993 року народження, освіта вища, закінчила Національний педагогічний Університет імені М.П. Драгоманова 28.02.2017 року, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «історія», професійна кваліфікація: магістр історії;  викладач історії; країнознавець. Загальний стаж роботи  понад 3 роки. Трудову діяльність розпочала у 2017 році з посади заступника директора з виховної роботи та вчителя історії Бровківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, додатково працювала діловодом – секретарем. На даний час з 2019 року знаходиться в декретній відпустці.  Питання до переліку поданих документів відповідного кандидата не було.

Голосували: «за» - 6 (Осадчий О.С., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Дзюбко О.В., Нехца Л.В., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

Вирішили: допустити кандидата (Богатирьову А.О.) до участі у Конкурсі.

Слухали: Бойко Н.В., яка запропонувала провести наступне засідання конкурсної Комісії 10 червня 2021 року о 10-00 годині для складання іспиту кандидатами та представлення перспективного плану школи.

Виступила: Дзюбко О.В., яка запропонувала провести засідання конкурсної Комісії у Вчорайшенській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи.

Вирішили: провести наступне засідання конкурсної Комісії 10 червня 2021 року о 10-00 годині у Вчорайшенській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи.

Голосували: «за» - 6 (Осадчий О.С., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Дзюбко О.В., Нехца Л.В., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

 

Голова комісії:

 

(підпис існує)

Осадчий О.С.

Секретар комісії:

 

(підпис існує)

Бойко Н.В.

Члени комісії:

 

(підпис існує)

Ковальчук О.В.

 

 

(підпис існує)

Дзюбко О.В.

 

(підпис існує)

Нехца Л.В.

 

 

(підпис існує)

Замула Н.Б.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора