Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Протокол № 10

Дата: 16.06.2021 15:49
Кількість переглядів: 547

ПРОТОКОЛ № 10

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вчорайшенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради

 

від 02 червня 2021 року                                                                 10-00

 

ПРИСУТНІ:

  1. Осадчий Олександр Сергійович, начальник відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту, голова комісії;
  2. Бойко Наталія Василівна, спеціаліст І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, секретар комісії.

Члени комісії:

  1. Ковальчук Олена Володимирівна, начальник відділу організаційного та правового забезпечення;
  2. Дзюбко Олена Вікторівна, спеціаліст з питань освіти відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту;
  3. Нехца Любов Володимирівна, працівниця Чорнорудської ЗОШ І – ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  4. Замула Наталія Борисівна, бібліотекар Вчорайшенської ЗОШ І –ІІІ ступенів, представник профспілкової організації;
  5. Рудніцька Світлана Євгеніївна, вчитель української мови та літератури Вчорайшенської ЗОШ І – ІІІ ступенів (дорадчий голос);
  6. Артемчук Олена Миколаївна, вчитель початкових класів Вчорайшенської ЗОШ І – ІІІ ступенів (дорадчий голос).

Всього: 8 осіб

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Розгляд документів, поданих особами, які претендують для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади директора школи Вчорайшенської ЗОШ І – ІІІ ступенів

ІІ. Ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у конкурсі.

ІІІ. Визначення дати проведення наступного засідання.

Слухали: Голову конкурсної комісії Осадчого О.С, який проінформував, що відповідно до Закону України «Про освіту», ст. ст. 38, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», розпорядження сільського голови від 29 квітня 2021 року № 59 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітніх шкіл Вчорайшенської сільської ради» було оголошено конкурс та розміщено на офіційному сайті Вчорайшенської сільської ради за електронною адресою: vchorayshenska-gromada.gov.ua та опубліковано у  найближчому номері  районної газети «Ружинська земля» та щодо розгляду документів, поданих особами, які претендують для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора Вчорайшенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Вчорайшенської сільської ради та ухвалення рішення про допуск або відмову у їх допуску до конкурсу (розгляд 1 претендента). Документи, що подавалися особою, яка претендує для участі у конкурсі, відповідно до оприлюдненого Комісією оголошення, прийняті в установленому порядку спеціалістом І категорії з кадрової роботи відділу організаційного та правового забезпечення, ксерокопії документів завірені, сформовані та готові для представлення Комісії.

Виступили: Нехца Л.В., Рудніцька С.Є. щодо вимог до кандидата в частині перспективного плану школи.

Слухали: Бойко Н.В. інформацію щодо справи кандидата на посаду Шокал Наталії Іванівни, 28.11.1972 року народження, освіта вища, закінчила Коломенський педагогічний інститут 15.07.1995 року, спеціальність «історія» та здобула кваліфікацію учитель історії та соціально – гуманітарних дисциплін. Загальний стаж роботи  понад 31 рік, загальний стаж роботи на посаді директора школи понад 5 років. Трудову діяльність розпочала у 1989 році з старшої піонервожатої у Шпичинецькій неповній середній школі, в 1993 році переведена на посаду вчителя історії та правознавства, в 2010 році призначена на посаду директора цієї ж школи, в 2013 році переведена з посади директора на посаду завідуючої та вчителя початкових класів у зв’язку із зміною статусу закладу, в 2016 році призначена за переведенням на посаду вчителя історії Вчорайшенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів де і працює на даний час.  Питання до переліку поданих документів відповідного кандидата не було.

Голосували: «за» - 6 (Осадчий О.С., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Дзюбко О.В., Нехца Л.В., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

Вирішили: допустити кандидата (Шокал Н.І.) до участі у Конкурсі.

Слухали: Бойко Н.В., яка запропонувала провести наступне засідання конкурсної Комісії 9 червня 2021 року о 10-30 для складання іспиту кандидатом та представлення перспективного плану школи.

Виступила: Дзюбко О.В., яка запропонувала провести засідання Комісії у Вчорайшенській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи.

Вирішили: провести наступне засідання конкурсної Комісії 9 червня 2021 року о 10-30 у Вчорайшенській ЗОШ І – ІІІ ступенів в кабінеті з мультимедійною дошкою для гарної презентації перспективного плану школи.

Голосували: «за» - 6 (Осадчий О.С., Бойко Н.В., Ковальчук О.В., Дзюбко О.В., Нехца Л.В., Замула Н.Б.); «проти» — 0; «утримались» - 0.

 

 

Голова комісії:

 

(підпис існує)

Осадчий О.С.

Секретар комісії:

 

(підпис існує)

Бойко Н.В.

Члени комісії:

 

(підпис існує)

Ковальчук О.В.

 

 

(підпис існує)

Дзюбко О.В.

 

(підпис існує)

Нехца Л.В.

 

 

(підпис існує)

Замула Н.Б.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора