A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вчорайшенська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Про дистанційне виконання освітніх программ

Дата: 19.03.2020 17:41
Кількість переглядів: 738

У К Р А Ї Н А

ВЧОРАЙШЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
РУЖИНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

Від 17 березня  2020 року                   № 41

 

Про виконання освітніх програм

із використанням технологій

дистанційного навчання

 

  Відповідно наказу Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 року № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», Постанови Кабінету Міністрів  України від 11.03.2020 року № 211, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Забезпечити на період карантину виконання освітніх програм закладам освіти шляхом організації освітнього процесу із використанням дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладів освіти її здобувачами, та у виняткових випадках шляхом ущільнення графіку освітнього процесу, а також виконання працівниками закладів освіти іншої роботи (організоційно – педагогічної, методичної, наукової).

 

  1. Запровадити гнучкий (дистанційний) режим роботи працівників закладів освіти відповідно до Методичних рекомендацій щодо встановлення гнучкого режиму робочого часу, затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 04.10.2006 року № 359.

 

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту Л.А.Бондар.

 

 

Сільський голова                                                            О.М.Черешнюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора